Resultat:
                                 Bloques Juan Carlos: Peres (70') i Gerard (76').

Montoliu: Gallego (35') i Bañeres (50', 59')

Alineació: Castro, Sergi, Aitor, (Miquelet (Laure 67'), Adra (Ungria 83'), Cristian (Angelet 67'), Bañeres, Lluis, Gallego (Bui 55'), Angi, Oscar.

Partit que començava amb domini visitant i finalitzant la primera part 0-1 amb moltes ocasions fallades per part del C.F. Montoliu. Les sensacions eren bones pel joc desplegat i així iniciava la 2a part, on als 10 minuts de la represa, Marc Bañeres augmentava el marcador al 0-3. A partir d'aquí, el C.F. Montoliu es va relaxar i en una falta a prop de l'àrea, l'equip local retallava distancies, però en cap moment es va veure perillar el partit.

Al minut 76', els Bloques Juan Carlos van marcar 2-3 i al Municipal de Gardeny es respirava el run-run a una altra possible derrota, però el C.F Montoliu va defendre a la perfecció els atacs de l'equip local i així després de 2 derrotes seguides, tornem a saborejar la victòria.

MVP: Bañeres per ser la referència ofensiva en tot moment marcant 2 gols i sent el pixixi de l'equip.