domingo, 2 de noviembre de 2014

Resultat: Jornada 7

                                                                          Resultat:
                                 
                                             Bañeres (38')                        Javier Ventaja (58')


Alineació: Castro, Adra (Laure 67'), Hector, Aitor, Miquelet (Sergi 58'), Cristian, Bubi (Lluis 67'), Moi, Bañeres (Ungria 80'), Angi, Oscar.


Partit de la jornada 7 on rebíem al líder que no havia cedit encara cap punt en aquest campionat. El Montoliu va sortir al camp amb les idees molt clares i va jugar de tu a tu a un bon Alfarràs. Els primers 30 minuts l’Alfarràs s’apropava a la porteria local tímidament, mentre que el Montoliu feia molt mal a l’Alfarràs amb les seves contres. Així doncs, al minut 38 Marc Bañeres avançava als locals amb molta sang freda, picant la pilota per damunt del porter. A la represa un Alfarràs molt nerviós intentava igualar el marcador i ho aconseguia al minut 58, mitjançant una centrada al segon pal. Fruit d’aquests nervis, es va propiciar una petita “tangana” que finalitzava amb dos expulsats per part de l’Alfarràs.

A 5 minuts de concloure el partit, l’àrbitre decideix acabar-lo, ja que segons ell, els dos jugadors expulsats anteriorment no volien abandonar el camp. Així el Montoliu a l’espera del que dictamini el comitè de competició, s’emporta un punt contra el líder.


MVP: Aitor per la seva actitud i intensitat en defensa, sent un mur al radera. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario